fbpx

Bemutatkozás

avatar_munka

Atyi Anita
UX tervező, webfejlesztő, tanácsadó

  • okleveles programtervező informatikus
  • okleveles gazdaságinformatikus
  • 11 év PHP webfejlesztői tapasztalat
  • 6 év mobilalkalmazás fejlesztői tapasztalat
  • 9 év főállású web- és mobilalkalmazás fejlesztőként
  • részvétel több száz projektben

Web- és mobilalkalmazás fejlesztőként végzett munkám során azt tapasztaltam, hogy a fejlesztési projektek kapcsán a legtöbb probléma, konfliktus azért merül fel, mert az ügyfél és a programozók nem értik egymást.

Szakemberként gyakran látok alkalmazásokat, melyek jó ötletből indulnak ki, de rossz a megvalósításuk; vagy épp modern, trendi formában vannak elkészítve, de hasznos funkciók és tartalmak nélkül. Szeretném az évek alatt megszerzett tapasztalatommal és tudásommal segíteni azokat a cégeket és magánszemélyeket, akiknek a jó ötletei csak azért landoltak eddig a fiókban, mert nem találták meg a közös hangot a programozókkal.

Olyan témákról írok itt a blogon,  a hírlevelemben, a facebookon és az instagramon, amik hasznosak lehetnek a leendő weboldal és mobilapp tulajdonosok számára. Megmutatom, hogyan lesz egy ötletből kész rendszer, mi szükséges ahhoz, hogy a felhasználók elégedettek legyenek, aminek következtében visszajárnak, használják az alkalmazást. Szeretném elősegíteni, hogy a felhasználóbarát web- és mobilalkalmazások egyre inkább kiszorítsák azokat, amelyek nem felelnek meg az alapvető használhatósági elveknek.

Szolgáltatásaimat szintén ezen elvek mentén alakítottam ki, így tudok segíteni azoknak is, akik személyre szabott megoldást keresnek. Rendszertervezői és fejlesztői tapasztalatomból építkezve olyan tanácsokat adok és olyan terveket készítek, amelyek a laikusok és a programozók számára is egyértelműek. Az így megtervezett folyamat és felhasználói élmény lehetővé teszi, hogy az alkalmazás a userei és a tulajdonosa hasznára is váljon.

Fejlesztői feladatokat csak limitált mennyiségben vállalok. Szívesebben foglalkozom UX tervezői, elemzői feladatokat, mert szeretem azt a kihívást, hogy az igényeknek megfelelő rendszert kell terveznem olyan formában, ami technikailag is megvalósítható.

Ha további információra van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot.

Iratkozz fel hírlevelemre!

Elsőként értesülhetsz kedvezményes ajánlataimról és új bejegyzéseimről